Werken en leren

Je wilt niet meer fulltime naar school, maar wel een mbo-diploma halen in de timmerindustrie? Dan is een BBL opleiding in de timmerindustrie een goede optie voor jou.

Wat is werken en leren?

De officiële benaming voor deze opleidingsvorm is afgekort met BBL en staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Binnen deze opleidingsvorm wordt werken en leren met elkaar gecombineerd waarbij de student één dag per week naar school gaat en vier dagen per week werkzaam is bij een leerbedrijf in de buurt van zijn of haar woonplaats. De leerling die een BBL opleiding volgt is in dienst van Technopark en volgt daarnaast een opleiding.

Waarom werken en leren via Technopark?

Werken en leren via Technopark brengt aardig wat voordelen met zich mee.

Op contract
Wanneer je via Technopark een werken en leren traject aangaat kom jij op contract bij Technopark

Geen zorgen om een leerplek
Wij zoeken voor jou een leerbedrijf dichtbij jouw woonadres.

Praktijkschool
Technopark heeft een complete werkplaats waardoor wij alle aanvullende praktijkscholing kunnen bieden. Kunnen bepaalde opdrachten niet bij je leerbedrijf kunnen worden uitgevoerd? Geen probleem wij bieden jou de oplossing.

Begeleiding
Wij begeleiden iedere student met aandacht. Wanneer het even wat minder goed op school lukt, helpen wij jou weer op weg.

Wat heb ik nodig om te kunnen starten?

Bij voorkeur ben jij als schoolverlater in het bezit van een VMBO-diploma. Ook met een ander diploma of een goede motivatie kan je bij ons het werken en leren traject beginnen.

Ben jij wat ouder, heb je al een startkwalificatie en absoluut geen zin om nog de schoolbanken in te gaan? Dan kan je ook kiezen voor een omscholingstraject. Benieuwd naar de openstaande vacatures voor onze BBL-opleiding? Bekijk het complete overzicht van onze BBL Timmerman Vacatures.

Aanmeldformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.