Werkvoorbereider

Voor diegene die graag de touwtjes in handen heeft!

Video

Iets voor jou?

Je kijkt vooruit zodat je een probleem snel kan signaleren en oplossen, voordat het van invloed kan zijn op het productieproces. Je hebt wat met cijfers en rekenen en vindt het leuk om te onderhandelen met de materiaalleveranciers over prijzen. Jij stemt de wensen van de klant af op de mogelijkheden van de fabriek.

Samenwerken

Samen met je collega’s van de werkvloer werk je aan een snelle en correcte levering van kozijnen, ramen, deuren, trappen of houtskelet elementen.

 

De opleiding

Al een opleiding in de timmerindustrie op niveau 3

Heb je een relevante niveau 3 opleiding afgerond? Dan kan je doorstromen naar de opleiding werkvoorbereider. Meestal werk je al bij een bedrijf en krijg je daar de mogelijkheid om de overstap naar kantoor te maken. Geen bedrijf? Dan gaan wij samen op zoek!

Nieuw in de timmerindustrie

We gaan samen kijken naar je mogelijkheden. De opleiding start je in de praktijk in de werkplaats van het bedrijf. Door deze ervaring weet je waar je over praat. In een snel tempo ga je door de theorie en praktijk van niveau 2 en 3 heen, waarna je de overstap naar kantoor gaat maken.

 

Jouw carrière

Met je diploma op zak kun je overal in de timmerindustrie aan de slag als werkvoorbereider/calculator.

Bij jou start het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het maken van offertes voor de binnengekomen opdrachten. Je hebt veel contact met klanten die je goed kan adviseren over de opties en producten. Verder ben je verantwoordelijk voor de nacalculatie. Dankzij jouw slimme manier van inkopen en efficiënte planning is de offerte winstgevend. Vervolgens plan je de werkzaamheden die moeten gaan plaatsvinden. Hier zit je bovenop om te zorgen dat alles goed verloopt.

Wat ga je verdienen?

Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd en mbo-niveau. Technopark hanteert de loontabel van timmerindustrie CAO. Wil je precies weten wat jij verdiend als leerling verwijzen wij naar de CAO .

cao voor uitzendkrachten versie 2021 – 2023

Technopark betaalt voor jou:

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je niet druk hoeft te maken over financiële zaken. Daarom hebben wij besloten om een groot deel van de kosten op ons te nemen. Wij betalen je werkkleding, werkschoenen, op maat gemaakte gehoorbescherming, je reiskosten naar het bedrijf én je gereedschap. Ook krijg je een tegemoetkoming voor je schoolgeld.

Jij doet je best, wij regelen de rest!

Ben je geïnteresseerd? Of heb je een vraag?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.