Montagemedewerker

Voor diegene die een product graag tot in de puntjes afwerkt!

Video

Iets voor jou?

Jij werkt graag met je handen en vindt het belangrijk dat iets netjes wordt afgewerkt. Je bent flexibel, werkt nauwkeurig en vindt het prettig om met je collega’s samen te werken. Oftewel: Jij bent een echte montagemedewerker! Elke dag in de schoolbanken zitten is niet echt iets voor jou. Vier dagen in de week aan de slag bij een bedrijf en één dag in de week naar school past meer bij je. Gelijk geld gaan verdienen en ook nog eens een mbo-diploma halen, is wat je het liefste wil!

De opleiding

Montagemedewerker industrieel produceren met hout. Een hele mond vol, maar deze opleiding is minder ingewikkeld dan het lijkt. Je begint bij ons in de werkplaats met het leren van de basisvaardigheden.

Naar het leerbedrijf

Wanneer je de basis onder de knie hebt, ga je bij je leerbedrijf aan het werk en voer je praktijkopdrachten uit. Deze zijn gericht op het in elkaar zetten en afwerken van gevelelementen zoals ramen, deuren en kozijnen. Dit doe je met diverse handgereedschappen en machines. Je praktijkopleider in het bedrijf zal deze opdrachten checken en voor je aftekenen.

Niet alle praktijkopdrachten uit kunnen voeren?

Geen probleem! Dan halen we je gewoon tijdelijk terug naar onze werkplaats zodat jij rustig aan je praktijk opdrachten kan werken.

De theorie leer je op school

Eén keer per week kom je naar Firda om lessen te volgen. Op deze manier doorloop je in twee jaar je opleiding tot montagemedewerker industrieel produceren met hout!

Jouw carrière

Met je diploma op zak kun je aan de slag bij alle timmerfabrieken, trappenfabrieken, chaletbouwers en houtskeletbouwbedrijven. Jij zorgt er namelijk voor dat de producten in de voormontage in elkaar worden gezet en klaar worden gemaakt voor de spuiterij. Of misschien zorg jij er wel voor dat de verschillende gevelelementen worden afgewerkt en klaar gemaakt worden voor transport. Al met al ben jij diegene die zorgt dat de klant tevreden is over het geleverde product.

Wat ga je verdienen?

Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd en mbo niveau. Technopark hanteert de loontabel van timmerindustrie CAO. Wil je precies weten wat jij verdiend als leerling verwijzen wij naar de CAO.

cao voor uitzendkrachten versie 2021 – 2023

Technopark betaalt voor jou:

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je niet druk hoeft te maken over financiële zaken. Daarom hebben wij besloten om een groot deel van de kosten op ons te nemen. Wij betalen je werkkleding, werkschoenen, op maat gemaakte gehoorbescherming, je reiskosten naar het bedrijf én je gereedschap. Ook krijg je een tegemoetkoming van de brancheorganisatie voor je schoolgeld. Alleen de reiskosten op de schooldag betaal je zelf. Zo houd jij mooi geld over voor leuke dingen! Scheelt weer toch?

Jij doet je best, wij regelen de rest!

Ben je geïnteresseerd? Of heb je een vraag?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.