Waarom aan het werk via Technopark?

In deze blog vertelt Jorine meer over de voordelen van het werken via Technopark ten opzichte van een ander uitzendbureau.

Werken via een uitzendbureau

Helaas hangt er bij sommige mensen nog wat negativiteit rondom het werken voor een uitzendbureau. ‘Ze dumpen je weer als het werk klaar is’ of ‘je bent toch minder dan een vaste medewerker’ zijn bekende vooroordelen die mensen hebben. Het zijn meestal slecht geïnformeerde mensen die deze vooroordelen hebben. Natuurlijk zullen er ook uitzendbureaus zijn die niet het beste voor heeft met de werknemers en waarschijnlijk zijn er nog steeds meerdere malafide uitzendbureaus werkzaam in onze branche. Maar als je je bij Technopark aansluit is het een heel ander verhaal.

Wat is een uitzendbureau nou precies?

Het is een intermediair bedrijf dat bemiddelt tussen de bedrijven en de werkzoekenden. De bedrijven geven aan dat ze iemand zoeken en wat diegene dan moet kunnen en het uitzendbureau probeert zo snel mogelijk hier iemand voor te vinden. Dit doen ze door vacatures uitzetten, maar tegenwoordig gaan ze ook actief opzoek naar mensen die bijvoorbeeld ingeschreven staan op werk.nl of wellicht al ergens aan het werk zijn (headhunting). De flexwerker wordt betaald door het uitzendbureau en als er minder werk is kan het bedrijf er voor kiezen om afscheid te nemen van flexwerker. Op deze manier hebben veel bedrijven de crisis kunnen overleven en kunnen bedrijven flexibel blijven.

Uitzendbureau in de timmerindustrie

Technopark is een uitzendbureau wat gespecialiseerd is in alle beroepsgroepen binnen de timmerindustrie. De grote kracht van Technopark is dat we naast het uitzendbureau ook een opleidingsinstituut zijn. Technopark biedt de mogelijkheid voor flexwerkers om zich verder te ontwikkelen binnen het werkveld en voor werkgevers biedt het de mogelijkheid om zeer goed opgeleid personeel te krijgen. Onder je niveau werken is bij Technopark dus niet van toepassing. Je kan door het bedrijf waar je voor werk uitgedaagd worden door verschillende cursussen te doen. En wellicht zelfs tot een werkvoorbereider/calculator functie op te klimmen.
Dus laat je niet negatief beïnvloeden door critici.

Jezelf ontwikkelen met Technopark

Het werken via Technopark zorgt er voor dat je werkervaring opdoet en je zelf kan ontwikkelen als je dat wil. Je bouwt je netwerk op en misschien nog belangrijker, de opdrachtgever leert je eerst goed kennen wat de kans op een vaste aanstelling weer groter maakt. Allemaal redenen om via Technopark aan de slag te gaan. Naast het feit dat je bij Technopark gelijk begint met het opbouwen van pensioen zullen de medewerkers van Technopark je bij voor en achternaam kennen. Je bent dus nooit een nummertje. En heb je nieuwe werkkleding nodig? Ook daarvoor kan je altijd bij Technopark aankloppen.

Vacatures van Technopark zijn te vinden op de website, Facebook, Talentee en werk.nl.  Schrijf je in! We zijn namelijk altijd opzoek naar vakmensen zoals jij!

Inschrijfformulier

Door je in te schrijven kunnen wij jou op de hoogte houden van passende vacatures.
  • Persoonlijke gegevens

Deze Blog is geschreven door: