Wij zijn trots op onze werkplaats!

Cursussen, omscholing en praktijkopleiding, dit alles vindt plaats in onze moderne werkplaats. Wij beschikken over de basis-houtbewerkingsmachines, maar ook over CNC gestuurde machines. Daarmee kunnen wij aansluiten bij jouw wensen en behoeftes.

Hieronder een sfeerimpressie vanuit onze werkplaats:

Graag stellen wij onze leermeester voor:

Tjeerd Peter van der Veen

De werkplaats is het domein van Tjeerd Peter van der Veen. Hij heeft alle niveaus van de opleiding tot meubelmaker doorlopen. Werkervaring heeft hij opgedaan bij een houthandel, in de machinale en bij een gespecialiseerd keukenbedrijf voor luxe keukens. Hij heeft dus een brede kennis van de houtberoepen. Zo’n 10 jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar het onderwijs en is toen zelf ook weer de schoolbanken in gegaan. Hij heeft nu een didactische aantekening en heeft de opleiding “Timmerfabrikant” afgerond.

Tjeerd Peter brengt onze leerlingen, cursisten en omscholers kennis en vaardigheden bij waarmee zij in de praktijk aan de slag te kunnen. Hij is iemand die gaat voor maatwerk. Hij past zijn manier en tempo van lesgeven aan, zodat de leerling of omscholer tot bloei kan komen en de cursist met voldoende nieuwe kennis het bedrijf weer in kan gaan.