Voor werk en opleiding in de timmerindustrie!

Ben je op zoek naar een baan, een opleiding, BBL-traject of als werkgever op zoek naar personeel of bijscholing? Technopark gaat voor je aan de slag!

Over Technopark

Technopark is hét opleidingsbedrijf voor de timmerindustrie, houtskeletbouw en houthandel. Wij geven scholing in de breedste zin van het woord op het gebied van houtgerelateerde beroepen aan VMBO afgestudeerden, schoolverlaters, omscholers en werkzoekenden. Onder de vlag van Houtcirkel wordt bijscholing verzorgd. Daarnaast bieden wij personeelsdiensten aan op het gebied van werving, selectie, uitzenden, payrolling, advies, scholing, zowel binnen en buiten de houtsector.

Team Technopark

Bij Technopark zetten we net even dat stapje extra. Met onze persoonlijke aanpak én flexibiliteit willen wij ons graag onderscheiden. We denken met je mee en zien mogelijkheden waar jij ze misschien niet meer kan zien. Het is onze passie om mensen aan het werk te helpen en te houden, en om bedrijven van goed geschoold personeel te voorzien. We werken met een klein team aan dit doel. Neem gerust contact op met een van de medewerkers van Technopark om de mogelijkheden te bespreken.

Technopark, toekomst in de timmerindustrie

Team Technopark