Je diploma allang op zak maar geen baan kunnen vinden?

Het is alweer even geleden dat jij je diploma in ontvangst nam. De arbeidsmarkt lacht je alleen iets minder toe dan je had gehoopt. Misschien heb je gewoon nog geen baan kunnen vinden die bij je past. Best mogelijk dat er gewoon ook niet veel banen in jouw studierichting zijn. Of misschien heb je een brede opleiding gekozen en weet je nu niet welke kant je op wilt? Kortom, je loopt vast. Herkenbaar?

Opties voor je volgende stap in je loopbaan

Het is ook gewoon extra lastig om een baan te vinden als je aan het begin staat van je loopbaan. En als daarbij komt dat je niet zeker weet welke kant je nou met je diploma op wilt, dan wordt dat nog uitdagender. Heb je dus het gevoel dat je wel wat hulp kunt gebruiken? Neem dan eens contact met ons op of loop eens bij ons binnen.

Wij van Technopark denken graag met je mee over je loopbaan. Eigenlijk doen we niks anders! Laten we er eens goed voor zitten om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. We gaan graag met je in gesprek over jouw en onze opties.

 

We leiden mensen via verschillende trajecten naar een baan als timmerman:

Optie: omscholing

In ongeveer 3 maanden leren wij jou de basis van het houtbewerken. Wij brengen jou in contact met bedrijven in je eigen regio, om zo de stap naar een betaalde baan in de timmerindustrie te kunnen zetten.

Lees verder ->

Lees verder ->

Optie: switch traject

Heb je al enige kennis en/of ervaring met ons vak? Dan biedt ons switch-traject uitkomst. Dit traject biedt je de kans om verkort omgeschoold te worden naar een functie in de timmerindustrie. Je krijgt bij ons een gedegen basisopleiding en de juiste begeleiding om binnen de branche aan de slag te gaan.

Lees verder ->

 

Lees verder ->

Optie: reguliere MBO opleiding

Wij zijn de werkgever van studenten die een BBL opleiding volgen bij een MBO instelling (werken & leren). Wij regelen een stagebedrijf en alles er om heen. Behalve het schoolgeld wordt alles verder voor je betaalt. Ook een BOL behoort tot de mogelijkheden binnen het MBO.

 

Lees verder ->

Optie: volg een cursus

Technopark biedt samen met de Houtcirkel vele cursussen aan die je stuk voor stuk verder kunnen helpen in je werk en loopbaan. Een aantal voorbeelden: cursus tekening lezen, cursus montagetechnieken, cursus glaszetten en kitten, cursus CNC machines besturen. Maar ook cursussen op het gebied van communicatie, management, enz.

Lees verder ->

Tip: wees proactief

Welke kant je uiteindelijk ook op wilt – blijf proactief en blijf investeren in jezelf. Doe bijvoorbeeld ervaring op in een baan in een andere sector. Bijvoorbeeld de timmerindustrie. Ook als het niet helemaal aansluit bij je opleiding. Wil je gewoon eens kennis maken om te kijken of wij je verder kunnen helpen? Neem dan gerust eens contact op. Natuurlijk is dat vrijblijvend.