Investeer in jezelf met een cursus

Iedereen weet het: Investeren in je eigen ontwikkeling is van groot belang. Door een cursus te volgen maak je jezelf breder inzetbaar en daarmee groei je in je vak. Technopark biedt cursussen aan voor álle werknemers in de timmerindustrie, dus ook voor mensen die niet voor Technopark werken.

Wat biedt Technopark?

Technopark biedt samen met de Houtcirkel vele cursussen aan die je stuk voor stuk verder kunnen helpen in je werk en loopbaan. Een aantal voorbeelden: cursus tekening lezen, cursus montagetechnieken, cursus glaszetten en kitten, cursus CNC machines besturen. Maar ook cursussen op het gebied van communicatie, management, enz. Elke cursus wordt afgerond met een certificaat, waarmee je je nieuwe kennis en vaardigheden kunt laten zien aan je huidige en toekomstige werkgevers. En jou kost het in de meeste gevallen niets!

Maatwerk

Naast standaard cursussen biedt Technopark ook maatwerk aan. Samen met jou en eventueel het bedrijf wordt bepaald wat je nodig hebt en wordt een cursus samengesteld. Zo sluiten wij naadloos aan bij jouw wensen. Ook een maatwerktraject wordt afgesloten met een certificaat. Een mooie aanvulling op je CV.

Cursussen volgen in veel verschillende richtingen: