Heb jij geen diploma, maar wil je wel graag aan het werk in de timmerindustrie? Binnen 3 maanden stomen wij je klaar tot timmerman en kan je direct op contract bij een van onze aangesloten bedrijven

Omscholingstraject voor Uitkeringsgerechtigden

Indien je een uitkering hebt en toch gebruik wilt maken van de beroepsopleiding, IPmH, heeft Technopark een passend traject voor jou! Het gaat om het omscholingstraject met baangarantie. Binnen drie maanden kan je worden omgeschoold richting de timmerindustrie. Nadat je bent omgeschoold zoekt Technopark voor jou naar een passende baan, dichtbij huis.

Meer informatie of inschrijven?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een omscholingstraject voor jou? We leggen je graag alles uit! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op via WhatsApp, mail of telefoon. Uiteraard is alles vrijblijvend!

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van het Omscholingstraject

Als je ervoor kiest om het omscholingstraject richting de timmerindustrie te beginnen vanuit Technopark, krijg je een kosteloze basisopleiding! Onder begeleiding van een ervaren instructeur ga je samen met de instructeur onderzoeken welke baan binnen de timmerindustrie het beste bij je past. Het gaat om een korte beroepsopleiding welke op maat gemaakt is. Op deze manier zoeken we samen met jou naar de voor jou perfecte baan binnen de timmerindustrie. Een ander bijkomend voordeel is dat je tijdens het gehele omscholingstraject geen sollicitatieplicht hebt!

Wat kost het omscholingstraject?

Voor jou is het omscholingstraject gratis indien je valt onder de samenwerking van Fryslân Werkt! Klik hier en neem contact met ons op om na te vragen of jij onder deze regeling valt.

Meer weten over het omscholingstraject? Lees het op onze pagina over omscholen tot timmerman. Of bekijk eens onze vacatures timmerindustrie in Friesland.

Wij zijn Technopark

Wij zijn hét uitzendbureau in de timmer- en houtindustrie. Het is onze passie om mensen aan werk te helpen en te houden, en om bedrijven van goed geschoold personeel te voorzien. Technopark staat voor een persoonlijke- en flexibele aanpak. Samen met jou kijken we naar de bij jou aanwezige competenties om zo tot een goede match met een bedrijf te komen. Ons doel is een samenwerking voor de lange termijn met een vast contract bij een bedrijf welke bij jou past!