• Groeien door cursussen

Speeddate bij Technopark

Speeddaten bij Technopark

Ben jij een geschikte kandidaat voor de timmerindustrie?

Wat is precies de bedoeling?
De timmerindustrie groeit. We zijn dan ook constant op zoek naar ambitieuze, handige (toekomstige) vakmannen en- vrouwen. Heb jij twee rechter handen, affiniteit met hout en lijkt het jou leuk om in een timmerfabriek aan de slag te gaan? Kom dan op 3 november met ons speeddaten!
(gesprekken van +/- 15 tot 30 min)

Wie ben jij?
Jij bent handig, een harde werker, werkt graag met hout, je vindt het leuk om in teamverband te werken én je bent flexibel ingesteld. Want elke dag in de timmerindustrie is weer anders.

Wie zijn wij?
Wij zijn Technopark. Een opleidingsbedrijf en een uitzendbureau specifiek gericht op de timmerindustrie. Naast onze BBL- opleidingen verzorgen wij regelmatig omschooltrajecten voor handige zij-instromers zoals jij!

Het traject
Je bent enthousiast geworden en je hebt jezelf opgegeven voor de speeddate. Op basis van je cv en motivatie krijg je een uitnodiging. We beginnen bij Technopark altijd met een gesprek. In dit gesprek kan jij vertellen wat jou zo geschikt maakt voor de timmerindustrie. Als wij na het gesprek benieuwd zijn geworden naar je vaardigheden hebben we de mogelijkheid om je in de middag een assessment te laten doen bij een van de leermeesters. Als wij en de leermeesters jou geschikt bevinden om in de timmerindustrie aan de slag te gaan mag je met behoud van uitkering beginnen met een omschooltraject van drie maanden.

Omscholen en dan?
Je komt in de werkplaats van Technopark de beginselen van houtbewerking leren. Er wordt een stage voor je geregeld en vervolgens kom je terug om meer diepgang te geven tijdens de laatste maand van je omscholing. En daarna zullen wij ons uitgebreide netwerk inzetten om jou aan het werk te krijgen!

Hoe geef je je hier voor op?
1. Meld je vóór 30 oktober aan door je cv te mailen onder vermelding van de titel SPEEDDATE naar: info@technopark.nl
2. Je ontvangt van ons een officiele uitnodiging met daarin het tijdstip van je gesprek op 3 november
3. Zorg dat je op de dag van de speeddate een broodje meeneemt voor het geval je nog even moet wachten omdat je een assessment mag gaan doen

LET OP: Als wij jou op basis van je cv niet geschikt vinden ontvang je geen uitnodiging. Als je niet door de testen heen komt, kom je helaas ook niet in aanmerking voor een omschooltraject

Contactgegevens:
info@technopark.nl
www.technopark.nl
0513-655120

 Jorine, Kees en Nynke