Werving en selectie bij Technopark!

Bent u op zoek naar die ene werkvoorbereider, die uw team weer op volle sterkte kan brengen? Moet u flink opschalen in de productie? Of zoekt u een nieuwe voorman, bedrijfsleider of zelfs bedrijfsopvolger? Technopark kan het hele werving- en selectietraject van u over nemen. Zo kunt u zich weer focussen op uw bedrijfsvoering en houden wij ons bezig met het vinden van de perfecte match.

Wat regelen wij voor u?

Technopark zal u in 5 stappen door het werving- en selectietraject begeleiden. We beginnen uiteraard met een goed gesprek. We bespreken wat u precies zoekt, wat voor functieprofiel bij de vacature past en we bepalen de doelgroep.  Om een goede match te kunnen maken steken we ook altijd tijd in de kennismaking met uw bedrijf. Terug op kantoor gaan we voor u aan de slag met het maken van een wervingsplan.

Wervingscampagne

Nadat het plan is gemaakt, stellen wij de wervingscampagne samen. Daarbij zetten wij verschillende wervingskanalen in. Naast onze tijd, wordt ook budget ingezet om internet en social media voor ons aan het werk te laten gaan. Wij passen de campagne continu aan, om zo de juiste doelgroep te bereiken. Op deze manier is de kans op succes het grootst.

Kortom: Wij doen er alles aan om dé geschikte nieuwe werknemer voor uw bedrijf te vinden.

De voordelen voor u:

Een partner die kennis heeft van de timmerindustrie

Al ruim dertig jaar werken wij samen met bedrijven in de timmerindustrie. Wij leiden mensen op en plaatsen mensen uit in allerlei uiteenlopende functies. Hierdoor kunnen wij u de juiste vragen stellen, zodat snel en grondig gewerkt kan worden. En laten we eerlijk zijn, het praat altijd prettiger, wanneer de ander weet wat er gebeurt achter de deuren van een timmerfabriek.

Persoonlijke begeleiding tijdens het hele traject

Als het een beetje meezit, bent u niet iedere week op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider of werkvoorbereider. Wij kunnen ons dan ook voorstellen, dat het maken van vacatureteksten, het aanspreken van de juiste doelgroep en het bereiken van goede kandidaten, niet bij uw dagelijkse routine hoort. Laat dat nou net wel óns dagelijks werk zijn en wij vinden het fantastisch om samen met u een traject uit te zetten die tot resultaten leidt.

Weten waar u aan toe bent

Heldere afspraken en duidelijke verwachtingen over en weer, daar gaan wij voor! Maar ook als wij van start zijn gegaan, houden wij u wekelijks op de hoogte van de resultaten. Achteraf factureren wij een vaststaande vooraf afgesproken succesfee. Dit natuurlijk alleen als wij uw ideale kandidaat hebben weten te vinden. Dus bij ons krijgt u niet te maken met hoge kosten achteraf die verscholen stonden in de kleine lettertjes. Lekker transparant toch?!

Benieuwd geworden of wij voor u de perfecte match kunnen vinden? Neem dan contact met ons op voor een offerte en plan op maat!