Ziek in fase B

Allereerst: Wat vervelend dat je ziek bent! Van harte beterschap gewenst! Er zijn regels die je moet volgen als je je ziek wil melden. Meld voor aanvang van de werkzaamheden bij je opdrachtgever dat je ziek bent! Ze rekenen op je dus het is belangrijk dat ze weten dat jij die dag niet komt werken. Dan ben je nog niet klaar.. je moet je namelijk ook bij Technopark ziek melden. Ook dit is erg belangrijk omdat wij voor jou een melding moeten doen bij onze arbodienst 'Arboned'. Zorg dus dat je naast je opdrachtgever ook altijd Technopark belt.

Vragenlijst Arboned

De eerste dag dat je ziek bent, krijg je van Arboned een vragenlijst die je moet invullen. Vul deze zo uitgebreid mogelijk in zodat ze een goed beeld krijgen van jouw ziekte.  Zo kunnen zij bijvoorbeeld bepalen of met spoed een spreekuur ingepland moet worden. Je moet op deze vragenlijst invullen wanneer je denkt weer aan het werk te gaan. Deze datum krijgen wij door en wij gaan ervan uit dat je ook daadwerkelijk op die dag weer aan het werk gaat. Mocht dit niet zo zijn, bel ons dan om te laten weten dat je nog ziek thuis blijft

Weer beter?

Wat fijn dat je je weer goed genoeg voelt om aan de slag te gaan! Daar zal jouw opdrachtgever blij mee zijn.

Bij het beter melden moet je 2 bedrijven bellen namelijk:

• De opdrachtgever
Het is handig om de opdrachtgever zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen van het feit dat je weer aan de slag kan. Zo kan de opdrachtgever hier rekening mee houden in de planning.

• Technopark.
Wij zijn jouw werkgever en moeten alles administratief weer in orde maken. Bel ons op het nummer: 0513-655120.