• Een sprong naar een nieuwe toekomst!

Werk naar werk

Voor wie?

Voor werknemers in de timmerindustrie die vanwege een reorganisatie, ziekte of faillissement hun baan verliezen.

Door wie?

Het SSWT, scholingsfonds voor de timmerindustrie, biedt een gratis pakket aan, om hen te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan. Technopark voert deze trajecten uit voor de noordelijke provincies. 

Wat wordt aangeboden?

Het pakket bestaat uit alle of enkele van de hieronder genoemde onderdelen:

Kennismakingsgesprek

Dit is in alle gevallen het startpunt. Wij kunnen elkaar leren kennen en samen bepalen wat van toegevoegde waarde is.

Coachingsgesprekken

Je bepaalt zelf de inhoud. Je kunt denken aan: Ondersteuning bij het opstellen van een sollicitatiebrief en cv. Het onderzoeken van de arbeidsmarkt en het vinden van geschikte vacatures. Hulp bij het kiezen van een geschikte cursus of opleiding om je kansen te vergroten, enz. Kortom: praktische, persoonlijke ondersteuning.

Loopbaanverkenner

Een serie testen, met aansluitend een gesprek. De loopbaanverkenner geeft inzicht in persoonlijke eigenschappen, interesses en kwaliteiten en is vaak het startpunt voor een nieuwe richting in de loopbaan.

Budget voor scholing

Voor elke werknemer is een scholingsbudget beschikbaar om scholing voor in te kopen. Denk aan praktische cursussen zoals VCA, heftruckrijbewijs, enz. Maar ook aan een cursus die een nieuwe wending aan de loopbaan kan geven. Het gaat dus om alle cursussen en opleidingen die beschikbaar zijn voor het bovenstaande budget en dit kan ik in alle richtingen zijn.

Meld je aan!

Neem contact met ons op dan bellen we je terug om de mogelijkheden te bespreken.