Wat houdt dat in, uitzendkracht zijn?

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je voor tekent. We vertellen je daarom graag wat wij van jou verwachten, maar ook wat jij van ons mag verwachten.

Je wordt een Technoparker

Al jarenlang zenden wij mensen uit naar bedrijven in de timmer- en houtindustrie. Wij kijken verder dan je cv. We kijken naar wie jij bent en soms ook in de praktijk naar wat je kan. Alles om ervoor te zorgen dat jij past in de functie én het bedrijf waar je aan de slag gaat. Je wordt namelijk niet een uitzendkracht voor een weekje, maar een Technoparker voor de lange termijn!

Je start in fase A

De eerste 78 weken die je via ons werkt, werk je in fase A. Jij en het bedrijf kunnen altijd het contract stopzetten. Wij gaan voor werk voor de lange termijn en niet voor korte klussen. Gelukkig zien wij ook dat het grootste deel van onze Technoparkers na het starten niet meer weggaat bij het bedrijf.

Meer informatie over fase A

Fase B volgt op A

Je krijgt in deze fase detacheringscontracten. Het bedrijf heeft de mogelijkheid om 6 contracten in maximaal 4 jaar af te spreken. Jij en het bedrijf hebben te maken met een opzegtermijn.

Meer informatie over fase B

Wat ga je verdienen?

Inlenersbeloning

Jij gaat hetzelfde verdienen als iemand die door het bedrijf zelf zou worden aangenomen. Er wordt gekeken naar wat je gaat doen en dat wordt gekoppeld aan de bijbehorende schaal en trede van de cao. Dit is wel zo eerlijk!

Reiskosten

Natuurlijk krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten die je moet maken. Ook hierbij gaan wij uit van de cao van het bedrijf waar je aan de slag gaat. Zodat je hetzelfde krijgt als je collega’s.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Pensioenopbouw via Technopark is uniek geregeld. Bouw je bij andere uitzendbureaus pas na een half jaar pensioen op, bij Technopark doen wij dat al vanaf de eerste dag. Dat doen wij ook nog eens in het veel betere pensioenfonds voor de timmerindustrie. Je bouwt bij ons dus een hoger bedrag op voor je pensioen.
Meer informatie over je pensioen? klik hier.

Wij investeren graag in onze mensen. Heb je een opleiding of cursus nodig voor je werk, of wil je jezelf verder ontwikkelen, dan denken wij graag met je mee.
Meer informatie over cursussen? klik hier.

Wij hebben korting geregeld voor verschillende zorg- en schadeverzekeringen.
Meer informatie over de verschillende kortingen? Klik hier.

Krijg je een contract van het bedrijf? Dan zijn wij de eerste die jou zullen feliciteren met een taart! We gunnen jou namelijk een goede toekomst in het hout!

Voor meer informatie neem contact op met: