Uw partner voor personeel

Wat uw personeelsvraag ook is, wij kunnen u er mee helpen. Technopark ondersteunt bij de werving en selectie van nieuw personeel, treedt op als werkgever en regelt daarnaast ook nog eens alle administratie. We proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u zich met andere dingen bezig kan houden.

Werving & Selectie

Uiteraard doen wij als Technopark onze uiterste best om de vacatures zo goed mogelijk te vervullen. We maken gebruik van ons eigen bestand van vakmannen- en vrouwen, leiden mensen op voor de timmerindustrie om aan de vraag te voldoen en gebruiken ons netwerk om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen.

Het kan zijn dat er vacatures zijn die met spoed vervuld moeten worden of erg lastig vervulbaar zijn vanwege de specifieke vaardigheden die nodig zijn. Om de kans op succes te vergroten heeft u ook de mogelijkheid om één of meerdere ondersteunende pakketten bij Technopark af te nemen gericht op werving en selectie. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het schrijven van een pakkende SEO Proof vacature tekst, zetten een campagne voor u uit en testen kandidaten in onze werkplaats.

In ontvang graag een offerte voor werving & selectie

Uitzenden & detachering

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer, maar wilt u deze (nog) niet zelf op de loonlijst plaatsen, dan is uitzenden een goed alternatief. Er zijn bij Technopark twee optie’s mogelijk; Uitzenden & Detacheren

– Uitzenden: Wij kunnen de werknemer 78 weken in fase A verzorgen.

– Detacheren: Wij kunnen 6 contractmogelijkheden voor maximaal 4 jaar in fase B verzorgen.

Technopark:
is de juridische werkgever
betaalt de premies, de werkgeverslasten en het loon
regelt en betaalt alles wanneer de werknemer ziek wordt

U:
krijgt een factuur voor de gewerkte uren, reiskosten en vergoedingen
maakt de werknemer wegwijs in uw organisatie
zorgt voor zijn / haar veiligheid

Kortingstarief

Heeft u zelf een werknemer gevonden, maar wilt u die nog niet zelf op de loonlijst nemen? Of wilt u oud-werknemers terugvragen? Onze kortingstarief biedt in deze gevallen uitkomst.

Wanneer u de kandidaat geselecteerd heeft en het salaris hebt afgestemd, kunt u de gegevens naar Techopark doorsturen. Wij regelen dan de rest.

Voor u hanteren wij een speciaal kortingstarief, dat nog lager is dan dat voor uitzenden.

Met vragen kunt u terecht bij