• Header korting

Korting op je verzekering

Voor werknemers van Technopark hebben wij interessante kortingsregelingen af kunnen spreken met meerdere zorgverzekeraars en een tweetal schadeverzekeraars. Voor details verwijzen wij je naar de gids die je van ons hebt ontvangen. Informatie van de verzekeraars publiceren wij op deze pagina.

 

10% korting op je woonverzekering bij Centraal Beheer

 

Gloednieuwe boormachine. Netjes opgeborgen in de schuur. Helaas gestolen… Avondje bridge bij de buren. Per ongeluk stoot u een glas rode wijn om. Op de lichte loerbedekking! Een diepvries vol met voorraad. De stroom valt lange tijd uit…Vervelende situaties. Situaties waarin u graag goed verzekerd bent. Omdat onverwachte kosten nooit uitkomen. En omdat u graag zonder gedoe geniet in en om uw woning.

Bekijk de folder voor het volledige aanbod.

Downloads

Even een goede deal maken!

 

U ruilt uw auto in, dus waarom niet uw autoverzekering?

Tijdens de InruilDeals van Centraal Beheer heeft u een grote kans dat u een deal maakt waardoor u erop vooruitgaat.

Vergelijk uw autoverzekering, ontdek de voordelen van Centraal Beheer en maak die goede deal. Via [naam collectiviteit] krijgt u ook nog eens extra korting! Interesse?

‘Even Apeldoorn’ bellen (055) 579 8308 of ga naar centraalbeheer.nl/auto

 

Korting op je zorgverzekering voor jou en je gezinsleden

In het volgende overzicht zie je met welke zorgverzekeraars collectieve afspraken zijn gemaakt en hoeveel korting je kunt krijgen op je basispremie en aanvullende verzekeringen. (Klik op de afbeelding om deze te vergroten.)

Korting op je schadeverzekeringen

Vanaf nu kun je ook een aantrekkelijke korting krijgen op de schadeverzekeringen via Centraal Beheer. Denk aan je autoverzekering, motorverzekering, inboedelverzekering, caravanverzekering, enz. (Klik op de afbeelding om deze te vergroten.)