• 100 euro biljet

Ik ga het helemaal maken!

Hout dat werkt! Voor Fardou van der Wijk, uit klas D3A van het Dockinga College te Ferwerd, wel op een heel bijzondere manier. Op 6 november ontving zij een GoPro action camera, omdat Fardou had laten zien dat zij “Het helemaal gaat maken!"

De tweede prijswinnaar is Jan Rijpstra. Hij zit in klas 4C van het AMS te Franeker zijn en kreeg 13 november zijn GoPro Action camera.

En op 17 november mocht ook Tibbe Swart, klas 3.1 G van het Nordwin College in Buiternpost zijn prijs in ontvangst nemen!

Voor alle foto's klik hier.

 

De timmerindustrie groeit en hard ook. Om al dat werk aan te kunnen zijn duizenden vakmensen nodig. De timmerindustrie is daarom gestart met de promotiecampagne Hout dat werkt!, om te laten zien dat met hout de mooiste producten worden gemaakt. Kozijnen, ramen, deuren en trappen, maar ook elementen voor de houtskeletbouw. Niet alleen op de werkvloer, maar ook op kantoor zijn dringend nieuwe vakmensen nodig. Op de Studie Experience in Leeuwarden kon Fardou zien wat de (studie)mogelijkheden in de houtsector zijn en meedoen aan een fotoactie. Benieuwd naar de winnende foto? Ga dan naar de facebookpagina van “ik ga het helemaal maken”.