Onze nieuwe eyecatcher!

Eindelijk is onze fantastische landkaart af! Het heeft bloed zweet en tranen gekost, maar dan heb je ook wat! Nu te bewonderen in onze spreekkamer!

 

 

Video

 

 

Video

 

 

Nieuwsbrief: Met meer water drinken blijf je op gewicht

Ben je toe aan koffie? Neem er eens een glaasje water bij. Want wist je dat water drinken helpt bij een gezond gewicht? Met een kleine aanpassing in je gewoontes thuis en op het werk, kun je vaak al makkelijker op een gezond gewicht blijven. Met de tips in deze nieuwsbrief kun je direct beginnen.

Lees hier de nieuwsbrief

 

 

TechMISSion

Volop kansen voor vrouwen in bouw en techniek

Meld je aan voor TechMISSion op dinsdag 5 maart 2019 in Heerenveen

Meer vrouwen interesseren voor de bouw en de techniek. Dat is het idee achter ‘TechMISSion’, dat 5 maart 2019 haar vijfde editie beleeft.

Ben jij er ook (weer) bij?

Ben jij 14 jaar of ouder en wil je weten of (bouw)techniek wat voor je is? Of doe je al een bouw- of technische opleiding en wil je met andere (bouw)technische meiden in contact komen en bij bedrijven in de keuken kijken. Meld je dan snel aan!

Wat ga je doen?

Je volgt workshops, gaat bij bedrijven op bezoek,  gaat hier aan de slag én ontmoet andere ‘technische’ meiden. Zo krijg je een goed beeld van  wat je in de bouw en techniek allemaal kunt doen en worden én wie hier ook interesse in hebben.

Meld je aan

 

 

Open dagen 25 & 26 Januari 2019

Op vrijdag 25 januari en zaterdag 26 zijn er op de Skrynmakker 1 te Heerenveen twee collectieve open dagen. Technopark, het Friesland College en Bouwmensen openen haar deuren om de toekomstige VMBO schoolverlaters  van informatie te kunnen voorzien over de diverse opleidingen in de bouw en het hout. Wij staan er met ons team om iedereen te informeren over de verschillende opleidingen specifiek richting de timmerindustrie en wat de omschool mogelijkheden zijn voor zij-instromers.

Zien we je daar?

Vrijdag 25 november: 16:00 – 21:00

Zaterdag 26 november: 09:30 – 13:00

 

 

Dragt Houtkonstruktie genomineerd voor ondernemer van het jaar

Hoe gaaf is dit! Ons lidbedrijf Dragt Houtkonstruktie bv was genomineerd voor ondernemer van het jaar in de gemeente Weststellingwerf. Een prachtige tweede plaats is behaald! En hoe trots zijn wij dat Jopie Dragt onze samenwerking aanhaalt op gebied van (om)scholing en personeel. Bekijk de onderstaande film en kijk gelijk naar de toekomstplannen van Dragt in Wolvega!

Video

 

 

De nieuwe zorgpremies en kortingen voor 2019 zijn bekend

Weet jij al of je over gaat stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar per 1 januari? Via Technopark krijg je een mooie korting! Kijk maar eens wat Menzis, De Friesland en CZ jou te bieden hebben. Klik hier!

 

 

Nieuwsbrief: Werkstress! Beter voorkomen dan genezen

De helft van Nederland kampt met stress gerelateerde klachten, maar laat zich niet snel kennen. Soms kun je al door korte meditatieoefeningen of een lunchwandeling stress vermijden. In deze nieuwsbrief vind je oefeningen, vertelt topkok Niven Kunz over zijn drukke leven en krijg je tips over hoe je jezelf af en toe ‘uit’ zet.

Lees de nieuwsbrief

 

 

Werkfestival Groningen

Technopark nam op 31 oktober 2018 deel aan het werkfestival in Groningen op het suiker-unie terrein. We kregen van Synwood trappen een showmodel voor in onze stand en onze leerling Tom had in de werkplaats een HSB element in elkaar gezet. Bepakt en bezakt vertrokken Nynke en Jorine naar Groningen om alles op te zetten. De dag daarna barstte het festival los en stonden Nynke, Jorine en Maarten klaar om de mensen in de stand te ontvangen en te informeren. Er werden meer dan 8000 bezoekers verwacht en wij hebben het dan ook de hele dag door druk gehad. Erg veel potentiële Technopark toppers gesproken waarvoor we een collectieve testdag /meeloopdag gaan organiseren. Een leuke dag, met een fantastische uitkomst!   Zie onderstaand Youtube filmpje voor een impressie van de dag.

Video

 

 

Open dag Technopark 2018

Op woensdag 21 november 2018 zullen Technopark, Bouwmensen én het Friesland college haar deuren openen voor een open dag! Ben jij geïnteresseerd in één van de BBL opleidingen richting hout en bouw? Of wil je graag aan je vader / moeder / gezin laten zien waar jij scholing krijgt?

Dan is dit de uitgelezen kans om een langs te komen voor meer informatie!

De koffie staat klaar, samen met diverse leuke activiteiten!

Meld je aan via Facebook!

 

 

Nieuwsbrief: "Slaap jij goed?"

Goed slapen is de basis voor een energieke dag en een goed humeur. En het is heel belangrijk voor je gezondheid. Wil je meer en beter slapen en elke dag fit opstaan? Lees dan deze nieuwsbrief met tips, informatie, cursussen en meer.

 

Lees hier de nieuwsbrief

 

 

Kansen voor werkzoekenden met affiniteit voor hout

Op donderdag 8 maart zetten opleidingsbedrijf Technopark, UWV en de gemeente Heerenveen hun handtekening onder een bijzonder arrangement: door samen te werken komt de vraag naar goed opgeleide houtbewerkers vanuit de houtindustrie en de behoefte aan werk van werkzoekenden, dichter bij elkaar.

Binnen het Regionaal Werkbedrijf Fryslân Werkt slaan Friese gemeenten, UWV, Caparis, NEF en Empatec de handen ineen. Door dit samen te doen met de 25 Friese houtbedrijven die zich verenigen in Technopark, ontstaat de mogelijkheid om werkzoekenden binnen de hele provincie een opleiding en een baan aan te bieden

Bekijk het hele nieuwsbericht hier