Nieuwsbrief: Werkstress! Beter voorkomen dan genezen

De helft van Nederland kampt met stress gerelateerde klachten, maar laat zich niet snel kennen. Soms kun je al door korte meditatieoefeningen of een lunchwandeling stress vermijden. In deze nieuwsbrief vind je oefeningen, vertelt topkok Niven Kunz over zijn drukke leven en krijg je tips over hoe je jezelf af en toe ‘uit’ zet.

Lees de nieuwsbrief

Werkfestival Groningen

Technopark nam op 31 oktober 2018 deel aan het werkfestival in Groningen op het suiker-unie terrein. We kregen van Synwood trappen een showmodel voor in onze stand en onze leerling Tom had in de werkplaats een HSB element in elkaar gezet. Bepakt en bezakt vertrokken Nynke en Jorine naar Groningen om alles op te zetten. De dag daarna barstte het festival los en stonden Nynke, Jorine en Maarten klaar om de mensen in de stand te ontvangen en te informeren. Er werden meer dan 8000 bezoekers verwacht en wij hebben het dan ook de hele dag door druk gehad. Erg veel potentiële Technopark toppers gesproken waarvoor we een collectieve testdag /meeloopdag gaan organiseren. Een leuke dag, met een fantastische uitkomst!   Zie onderstaand Youtube filmpje voor een impressie van de dag.

Video

 

 

Open dag Technopark 2018

Op woensdag 21 november 2018 zullen Technopark, Bouwmensen én het Friesland college haar deuren openen voor een open dag! Ben jij geïnteresseerd in één van de BBL opleidingen richting hout en bouw? Of wil je graag aan je vader / moeder / gezin laten zien waar jij scholing krijgt?

Dan is dit de uitgelezen kans om een langs te komen voor meer informatie!

De koffie staat klaar, samen met diverse leuke activiteiten!

Meld je aan via Facebook!

 

 

Nieuwsbrief: "Slaap jij goed?"

Goed slapen is de basis voor een energieke dag en een goed humeur. En het is heel belangrijk voor je gezondheid. Wil je meer en beter slapen en elke dag fit opstaan? Lees dan deze nieuwsbrief met tips, informatie, cursussen en meer.

 

Lees hier de nieuwsbrief

 

 

Kansen voor werkzoekenden met affiniteit voor hout

Op donderdag 8 maart zetten opleidingsbedrijf Technopark, UWV en de gemeente Heerenveen hun handtekening onder een bijzonder arrangement: door samen te werken komt de vraag naar goed opgeleide houtbewerkers vanuit de houtindustrie en de behoefte aan werk van werkzoekenden, dichter bij elkaar.

Binnen het Regionaal Werkbedrijf Fryslân Werkt slaan Friese gemeenten, UWV, Caparis, NEF en Empatec de handen ineen. Door dit samen te doen met de 25 Friese houtbedrijven die zich verenigen in Technopark, ontstaat de mogelijkheid om werkzoekenden binnen de hele provincie een opleiding en een baan aan te bieden

Bekijk het hele nieuwsbericht hier